Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Vezi mesajul senatoarei Vasilica Miron la împlinirea a 10 ani de la aderarea României la NATO!

Senatoarea PNL Vasilica Miron a transmis, sâmbătă, un mesaj la împlinirea a 10 ani de la aderarea României la NATO. Parlamentarul a ţinut să îşi arate recunoştinţa în mod special faţă de trupele române.

„Transmit un mesaj de recunoştinţă trupelor române care prin devotamentul şi profesionalismul lor au făcut ca România să fie un aliat serios şi consecvent al partenerilor noştri din cea mai importantă alianţă politico-militară din lume. După 10 ani de parteneriat cu NATO, putem afirma că România este un stat liber, democratic şi modern a cărui securitate nu poate fi pusă sub semnul îndoielii. România trebuie să-şi continue drumul ca membru al Uniunii Europene, aliat NATO şi partener strategic al SUA pentru consolidarea principiilor care ne garantează libertatea, securitatea şi progresul”, a transmis Vasilica Miron.

Se împlinesc zece ani de când România a fost invitată să devină membru NATO. S-a întâmplat la summitul de la Praga, în 2002, când s-a hotărât extinderea Alianţei Nord-Atlantice cu şapte state foste comuniste.   Momentul istoric va fi marcat la Palatul Cotroceni, printr-o ceremonie de la care nu va lipsi preşedintele Traian Băsescu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*