Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Şoferi suceveni lăsaţi fără permis pentru că nu au acordat prioritate pietonilor

În perioada 26 – 27 martie 2014, Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu, au organizat şi desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere cu implicarea pietonilor şi în scopul identificării conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere la trecerile pentru pietoni, precum şi a pietonilor care nu respectă legislaţia rutieră. Astfel, au fost reţinute 10 permis, au fost aplicate 171 de sancţiuni în valoare totală de 24.540 de lei.

Vasile V., de 36 ani din comuna Hîrtop, a condus autoturismul pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj.

Petrică G, de 22 ani din  municipiul Suceava, a condus autoturismul omologat taxi, pe b-dul 1 Decembrie 1918 din Suceava şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*