Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Alertă privind prăbuşirea unui avion! Autorităţile au reacţionat imediat

Autorităţile din Suceava au intrat, vineri, în alertă generală după ce o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că un avion s-a prăbuşit în zona Mănăstirea Humorului. Reprezentanţii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă au luat imediat toate măsurile necesare şi au început să verifice întreaga zonă. Totul s-a dovedit a fi, însă, alarmă falsă. Un localnic a sunat la 112 şi a anunţat că a văzut un avion trecând, iar la un moment dat a auzit o bubuitură puternică. Astfel a tras concluzia că probabil avionul s-a prăbuşit. Nu a văzut, însă, nimic de acest gen.
Nu se confirmă informaţia că un avion s-a prăbuşit în zona Gura Humorului. Nu se confirmă nimic”, a declarat, pentru SuceavaNews, generalul de brigadă Ioan Burlui, şeful ISU Suceava.

De asemenea, prefectul judeţului, Costică Macaleţi, a precizat că deşi informaţia a apărut deja pe un post naţional de televiziune, este o dezinformare pentru că nu există în judeţul Suceava vreun avion prăbuşit.

Informaţia care a apărut nu se confirmă. Am verificat la sol şi în aer prăbuşirea avionului avion, însă nu se confirmă. Am survolat întreaga zonă”, a declarat, pentru SuceavaNews, prefectul Florin Sinescu.

Zona respectivă este, însă, survolată foarte des de avioane şi nu este pentru prima dată când oamenii aud astfel de bubuituri.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Alertă privind prăbuşirea unui avion! Autorităţile au reacţionat imediat | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*