Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Membrii Alternativei Socialiste din Câmpulung Moldovenesc l-au comemorat pe Gheorghiu-Dej

Membrii și simpatizanții Partidului Alternativa Socialistă din Câmpulung Moldovenesc l-au comemorat, miercuri, pe fostul lider comunist Gheorghe Gheorghiu Dej. Reuniunea la care au participat 38 de persoane, organizată la sediul partidului, a fost ocazionată de împlinirea a 49 de ani de la decesul celui comemorat.

Potrivit precizărilor liderului partidului, ing. Vasile Bostaca, evenimentul a prilejuit evocarea personalității liderului comemorat, dar și lungi discuții despre vremurile trecute.

Oamenii au ținut să discute despre ce a fost pe vremea lui Gheorghiu Dej și ce este acum. Nu sunt noastalgici doar de dragul trecutului, ci mulți au devenit nostalgici după acele vremuri numai pentru că prezentul nu le oferă nimic mai bun. Din contra, toți cei prezenți se plâng că nu mai au copiii și nepoții lor locuri de muncă, de faptul că se trăiește tot mai rău, că se îngroapă țara în datorii imense și că s-a distrus tot ce generațiile noastre au construit cu trudă. Pur și simplu oamenii au venit cu exemple concrete, imposibil de contrazis, pentru că asta e realitatea zilelor noastre. Nu trăim din amintiri, ci vrem să îi trezim pe cei care doar hulesc ideile socialiste și spun că a fost rău în comunism, dar nu sunt capabili să ofere un sistem mai bun pentru românul de rând”, a spus președintele Bostaca.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*