Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Vezi ce a decis Curtea de Apel în dosarul în care fostul şef al IPJ Suceava este acuzat de corupţie!

Ioan Nicusor TodirutMagistraţii Curţii de Apel din Suceava s-au pronunţat, joi, la al doilea termen al procesului în care fostul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava este acuzat de fapte de corupţie.

Curtea de Apel şi-a declinat competenţa şi a decis ca dosarul să ajungă la Tribunalul Suceava

În baza art. 50 Cod de procedură penală rap. la art. 6 din Legea nr. 255/2013 declină competenţa de soluţionare a cauzei ce face obiectul dosarului nr. 83/39/2014 al Curţii de Apel Suceava, Secţia penală şi pentru cauze cu minori, privind pe inculpaţii Todiruţ Ioan Nicuşor, Teodorovici Alexa Dumitru, Vranău Nicolai, Licurici Gheorghe şi Bedrule Emilia, în favoarea Tribunalului Suceava. În baza art. 275 alin. 3 Cod de procedură penală cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică azi 13.03.2014″, se arată în soluţia pe scurt a instanţei.

Fostul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, Nicuşor Ioan Todiruţ, a fost trimis în judecată de procurorii  din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava pentru abuz în serviciu.

Comisarul şef Todiruţ este judecat pentru două infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice, într-un dosar în care mai apar Alexa Dumitru Teodorovici, şef al Serviciului Logistic la IPJ Suceava, dar şi administratorul SC Geomold SA, Nicolai Vranău, expertul evaluator  autorizat ANEVAR, Gheorghe Licurici, dar şi registratorul şef al OCPI Suceava, Emilia Bedrule, cea din urmă fiind trimisă în judecată pentru fals intelectual.

Fostul şef al IPJ Suceava, trimis în judecată pentru abuz în serviciu alături de alte patru persoane


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*