Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Cisternă încărcată cu combustibil, răsturnată între Ilișești și Stroiești

O  cisternă încărcată cu 20 de tone de combustibil s-a răsturnat, miercuri, la orele amiezii ,în afara şoselei, între localităţile sucevene Ilişeşti şi Stroieşti, pe DN 17, iar circulaţia în zonă a fost e blocată.    Totodată nu s-a scurs combustibil din cisternă.

Purtãtorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că cisterna încărcată cu 20 de tone de motorină s-a răsturnat pe o parte, în afara şoselei, între localităţile sucevene Ilişeşti şi Stroieşti, fără a se înregistra victime și nu a fost pericol de explozie.

Găleată a mai spus că din motive de securitate circulaţia pe DN17, în zona respectivă, a fost blocată, fiind luate măsuri de siguranţă pentru participanţii la trafic, în zonă fiind mobilizaţi 15 pompieri cu trei autospeciale, precum şi poliţişti. Nu a existat pericol de explozie  . Totodată , a avut loc transferul combustibilului din cisterna răsturnată în alt autovehicul.
La rândul săi, comisarul-şef Cristian Papuc de la IPJ Suceava a declarat, la rândul său, că accidentul s-a produs după ce şoferul cisternei a pierdut controlul volanului, autovehiculul ieşind în afara şoselei şi răsturnându-se.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*