Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

PNL Suceava vrea să obțină 25 la sută la europarlamentare

PNL Suceava şi-a stabilit targetul electoral pentru europarlamentarele ce vor avea loc în luna mai. Președintele liberalilor suceveni, deputatul Alexandru Băişanu,  susține că este vorba de un procent de 25%. Băişanu s-a întânit, miercuri, la Bacău, cu şefii de campanie de pe zona Moldovei şi cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, stabilind obiectivele şi atribuţiile pentru viitoarea campanie electorală.

Astfel, de campania din judeţul Suceava se vor ocupa viceprimarul Sucevei, Ovidiu Doroftei, având ca responsabilitate zona urbană, şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ilie Niţă,  care va încerca să convingă votanţii din mediul rural.

Trebuie să demonstrăm sucevenilor că PNL e un partid serios, care nu şi-a înşelat partenerii, un partid, care, să ne ierte Dumnezeu!, a adus la guvernare un PD de 6-7 % în 2004, a lui Traian Băsescu, care apoi s-a transformat în PDL şi a devenit o boală a politicii româneşti, iar mai apoi am girat pentru PSD, pe care l-am adus la guvernare”, a spus Băişanu.

Parlamentarul sucevean a mai anunţat că, dacă liberalii suceveni nu-şi vor atinge targetul, Doroftei şi Niţă vor demisiona atât din funcţiile pe care la deţin în partid, cât şi din cele administrative.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*