Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Primarul Ion Lungu, despre reparaţiile la canalizare: firmele de construcţii trebuie să-şi facă datoria

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, marţi, în cadrul primului comandament din 2014 pe tema lucrărilor POS Mediu de la Primăria Suceava, pe tema intervenţiilor la infrastructura subterană de alimentare cu apă şi canalizare, că angajaţii firmelor de construcţii trebuie să asigure circulaţia pe toate arterele afectate şi accesul sucevenilor până la locuinţele lor.

Declaraţia edilului vine ca urmare a reclamaţiilor care au fost făcute de mai mulţi suceveni la Primărie că nu pot circula din cauza lucrărilor efectuate în diferite zone precum Depoului, Dragomirna şi Traian Vuia. În acelaşi timp, însă, edilul le-a cerut şi locuitorilor municipiului să fie mai îngăduitori.

Se lucrează la adâncimi de 5-6 metri, iar locuitorii zonei trebuie să înţeleagă că se fac nişte lucrări în interesul comunităţii, în interesul lor. Până la urmă este necesară şi o clemenţă din partea lor, dar, în acelaşi timp, firmele de construcţii trebuie să-şi facă datoria”, a declarat Ion Lungu.

Lucrările pe cele 33 de străzi pe care se intervine ar urma să fie finalizate până pe 30 aprilie. Extinderea reţelelor de apă şi canalizare are loc prin POS-Mediu, pe o lungime de 31,7 km.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*