Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Femeie accidentată de un şofer care încerca să dea maşina cu spatele

Luni, pe DC Ostra, din localitatea Ostra, un localnic, de 48 ani, în timp ce conducea autoutilitara, din cauza neasigurării corespunzătoare la efectuarea manevrei de mers înapoi, a acroşat şi accidentat o femeie, de 74 ani, din localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Deşi s-a încercat testarea cu aparatul etilotest şi a victimei, acest lucru nu s-a reuşit din cauza vârstei înaintate a acesteia, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, a fost identificat autovehiculul implicat şi conducătorul auto, un tânăr de 20 ani, din comuna Horodniceni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunilor vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, urmând să se dispună procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*