Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Tânăr bătut de doi indivizi în propria curte

Un tânăr de 21 de ani a fost bătut, de 1 Martie, de doi indivizi, în propria curte. Agenţii Postului de Poliție Vama  au  sesizați  cu privire la faptul că două persoane au pătruns în curtea locuinței unei familii  și l-au lovit pe Virgil I., de 21 ani, din localitate.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în după amiaza zilei, între Virgil I., George S., de 25 ani  și tatăl acestuia,  Gheorghe S., de 62 ani, ambii din aceeaşi localitate, a avut loc o ceartă pe fondul consumului de băuturi alcoolice  și a  unor  neînțelegeri mai vechi, dar fără  agresiuni .

În jurul orei 18.30, în timp ce Virgil I. se afla la locuinţa sa, în curte și apoi în interiorul casei au intrat Gheorghe S. şi George S., care l-au lovit cu pumnii  la nivelul feței și corpului.

La fața locului a venit și ambulanța,  care l-a transportat pe Virgil I. la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, fiind diagnosticat  cu contuzie la ochiul stâng.

Față de cei doi agresori s-a întocmit dosar de cercetare  penală pentru săvârșirea infracțiunilor  de lovire  și violare de domiciliu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*