Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Femeile social- democrate au acordat premii câștigătorilor concursului “Mărţişorul simbol al renaşterii şi speranţei”

Organizaţia Judeţeană Suceava a Femeilor Social Democrate (OFSD) a organizat, sâmbătă, în Sala “Pictor Aurel Băeşu” a Muzeului de Artă “Ion Irimescu” din Fălticeni, festivitatea de premiere a Concursului “Mărţişorul simbol al renaşterii şi speranţei. Nu au lipsit de la eveniment deputatul PSD  Ioan Stan, Cătălin Nechifor, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, prof. Alexandru Rădulescu – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, primarul Cătălin Coman, Mirela Adomnicăi,director AJOFM, fost deputat în urmă cu câțiva ani din partea PSD.  Oana Pintilei, preşedinta OFSD Suceava, a declarat  că în prima etapă a concursului au fost selectate lucrări aparţinând unui număr de 380 de copii. După jurizare au mers în etapa a doua 140 de copii.

Ediţia a doua a acestui concurs s-a desfăşurat în şcoli din mediul rural din zona  Fălticeni, mai exact în şcoli din localităţile: Găineşti, Budeni, Boroaia, Valea Moldovei, Dolheşti, Dolhasca, Fântâna Mare, Rădăşeni, Cornu Luncii, Oniceni, Vadu Moldovei, Rîşca, Bogdăneşti şi Berchişeşti.

Cele mai frumoase 14 mărţişoare au primit premii speciale după cum urmează: Denisa Tudosă din Oniceni, Maier Bogdan din Berchişeşti, Iftimie Alin din Găineşti, Bădăluţă Gabriel din Dolheşti, Crişan Cătălina din Rîşca, Rumper Mathias din Valea Moldovei, Vamanu Ionuţ din Fântâna Mare, Dulgheriu Marius din Vadu Moldovei, Croitoru Ştefan din Cornu Luncii, Năstacă Paula din Bogdăneşti, Bârleanu Andreea din Dolhasca, Drăgan Răzvan din Budeni, Constantin Pustiu din Boroaia şi Palaghia Ciprian din Rădăşeni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*