Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Simpozionul “Cultivarea căpşunilor şi arbuştilor fructifieri”, la Direcţia de Agricultură

directia agricola suceavaDirecţia pentru Agricultură Suceava organizează, săptămâna viitoare, două evenimente importante.

Primul eveniment este simpozionul “ Cultivarea căpşunilor şi arbuştilor fructifieri”, care va avea loc luni, 3 martie, de la ora 10.00, în sala de şedinţe a Direcţiei, şi se adresează producătorilor existenţi din judeţ, dar şi celor care vor să înceapă o afacere în domeniu.

După primirea şi înregistrarea participanţilor, va urma, de la ora 10.30, un “Istoric al produselor tradiţionale din judeţul Suceava”, prezentat de ing. Beatrice Botuşan.
De la 11.30, participanţii vor fi informaţi despre “Modificările legislative în sectorul produselor tradiţionale, Ordinul MADR/MS/ANPC nr. 724/1082/360 din 2013″ (prezintă ing. Doina Antonesi), urmând ca, la ora 12, ing. Constantin Acostoaie, şef serviciu, să prezinte “Iniţierea asociaţiei locale a producătorilor de produse tradiţionale” .

Marţi, 4 martie, tot de la ora 10, în aceeaşi locaţie, se va desfăşura simpozionul “Produse tradiţionale din judeţul Suceava, trecut, prezent şi viitor”, adresat producătorilor de produse tradiţionale din judeţ, în vederea prezentării noilor  reglementări privind atestarea produselor tradiţionale (Ordinul MADR 724 din 2013).


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*