Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Liderul PNL, Alexandru Băișanu : „Nu vom cerși mila PSD”

Preşedintele liberalilor suceveni, deputatul Ștefan Alexandru Băișanu  a lansat astăzi, într-o conferinţă de prsă, un avertisment foştilor parteneri din USL.

El i-a atras atenţia lui Cătălin Nechifor  că – în cazul în care îi va demite pe şefii instituţiilor descentralizate ocupate de membri PNL – la peste 70 % din cele 114 Primării sucevene “poate face” alte majorităţi prin care vor fi schimbaţi viceprimarii PSD, chiar şi în localităţile în care PSD are primari.

“Am fost scoşi de la guvernare de PSD la nivel guvernamental, cu siguranţă vom fi scoşi de la guvernare şi la nivel local. În anunţ pe fostul meu partener de luptă, domnul Nechifor, că putem schimba majorităţile, dar nu o vom face, nu de dragul PSD –ului şi de ura împotriva PDL – ului, ci pentru a arăta că liberalii au caracter şi demnitate. O dată ce am luptat în tranşee alături, nu vom întoarce armele numai pentru că nu mai suntem la guvernare. Nu vom strica echilibrul deja format atâta timp cât lucrurile funcţionează normal ! Dar nici nu vom cerşi mila nimănui, nu vom sta cu mâna întinsă în faţa PSD –ului pentru a nu ne da oamenii afară din funcţii. PSD are posibilitatea şi forţa de a ne da oamenii afară, nici o problemă, aşa e în tenis, aşa e şi la război ! Mingea e în terenul lor, bâta e în mâna lor, iar dacă o vor folosi, noi vom fi acolo, inclusiv când ei vor pleca !”

Băușanu a precizat că liberalii “vor merge singuri” în legislativele locale şi judeţean, fără a mai face alianţe “cu nimeni, nici cu PSD, nici cu PDL, nici de drag, nici de ură…“

“Nu vom vota pe bază de găşti, pe bază de bigamism politic. Nu aşteptăm să găsim PSD –ul necăsătorit sau cu amante, PNL are drumul său ! Atâta timp cât ai fost minţit de liderii PSD, nu mai e loc de prietenii ! Păcat este că n-o să-i mai putem crede niciodată !“, a spus Băişanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*