Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Tânăr reţinut pentru mai multe furturi

Un tânăr de 23 de ani din municipiul Suceava a fost reţinut de poliţişti, marţi, după ce ar fi comis mai multe furturi. Potrivit unui comunicat al Inspctoratului Judeţean de Poliţie Suceava, în noaptea de luni spre marţi, acesta  a comis o tentativă la infracţiunea de furt din auto, în dauna unui localnic.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că există indicii temeinice că acesta a comis un alt furt în noaptea de 08/09 noiembrie 2013, dintr-un bar din municipiul Suceava. Astfel, la data de 09 noiembrie 2013, în jurul orei 07.22, prin ,,S.N.U.A.U. 112’’, un bărbat a sesizat faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta unui bar,  situat în bulevardul George Enescu, de unde au sustras mai multe bunuri.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că pe timpul nopţii persoane necunoscute prin forţarea sistemului de rabatare a unui geam tip termopan cu profil de P.V.C de la separeul barului au pătruns în unitate de unde au sustras mai multe bunuri (electronice, băuturi alcoolice).

Tânărul a recunoscut că a sustras din interiorul barului un televizor şi băuturi alcoolice, bunuri în valoare de 600 lei.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*