Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

Ovidiu Milici, proaspăt membru PMP, a gafat prețul taxei pe litrul de carburant criticat intens de Mișcarea Populară

Proaspătul membru al PMP Suceava, Ovidiu Milici, care a fost lider al Foreți Civice la nivelul județului a încurcat, luni, în cadrul conferinței de presă, prețul taxei pe litru de carburant criticat vehement de noua formațiune politică.

Această taxă este intens criticată și de președintele Traian Băsescu care este de asemenea unul din susținătorii Fundației Mișcarea Populară și a noii formațiuni politice.

La conferința de presă, Ovidiu Milici a avut ca temă în cea mai mare parte,  nemulțumirile legate de taxa de 7 eurocenți  care va fi aplicată de la începutul lunii aprilie.

Numai că domnia sa nu a venit pregătit în totalitate și timp de un sfert de oră a tot vorbit de o taxă de 0,7 eurocenți care ar trebui achitată la litrul de carburant.

Potrivit lui Milici, foarte multe persoane din toate sferele de activitate nu sunt de acord cu introducerea acestei taxe.

PMP se află într-o amplă campanie de strângere de semnături împotriva taxei de 0,7 euroecenți pe litru de carburant din mai multe motive. Această taxă ne va afecta în mod radical pe noi suceveni și în mod general, județele din nordul țării”, a spus Milici.

El a ținut să se declare nemulțumit că banii care s-ar aduna din colectarea taxei ajung în investițiile unor autostrăzi din alte zone din țară și nu din județul Suceava sau nordul țării.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*