Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Un şofer băut a accidentat un bărbat, apoi a fugit

Accident, sâmbătă seară, pe  strada Gheorghe Miserau din comuna Baia. Un localnic, de  43 ani, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, a fost acroşat de un autoturism, care a părăsit locul faptei.

Victima s-a prezentat la Spitalul municipal Fălticeni duminică, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, necesitând pentru vindecare 25-30 zile de îngrijiri medicale, fiind transferat la Spitalul Județean Suceava, unde a rămas internat, tot atunci fiind sesizată şi poliţia despre eveniment.

Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști s-a reușit identificarea autovehiculului implicat în accident și a conducătorului auto, în persoana unui bărbat de 41 ani din comuna Baia.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, la ora 10.56, rezultatul fiind de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat  probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului, urmând  să se dispună procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*