Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

IPS Pimen: „Avem nevoie de povaţa părinţilor şi a duhovnicului. Un copil ascultător este o persoană sănătoasă, atât sufleteşte, cât şi trupeşte”

Înalt Preasfinţitul Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, a spus duminică în cuvântul de învăţătură adresat celor prezenţi la Biserica din Forăști că, uneori, oamenii nu ştiu să folosească darurile lui Dumnezeu, iar faptele pe care le fac în viaţă trebuie bine cumpănite.

„Avem nevoie de povaţa părinţilor şi a duhovnicului. Trebuie să ascultăm de Părintele Ceresc şi de părinţii trupeşti. Un copil ascultător este o persoană sănătoasă, atât sufleteşte, cât şi trupeşte. Neascultarea aduce o îmbolnăvire a trupului, a sufletului şi a minţii. Trebuie să ascultăm de părinţii noştri cât suntem pe acest pământ şi să ne aducem aminte de poveţile lor“, a explicat IPS Pimen.

Înalta față monahală , înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi, a săvârşit duminică, 16 februarie 2014, Sfânta Liturghie în parohia Forăşti. IPS Pimen a vorbit despre semnificaţiile Evangheliei din Duminica a 34-a după Rusalii, în care se relatează întoarcerea fiului risipitor.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*