Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Eleva dispărută din Bucureşti a fost găsită la Suceava

Iulia Ionescu, eleva dispărută din Bucureşti, miercuri, a fost găsită, duminică, de angajaţii CFR într-un tren care venea de la Suceava.
Iulia Cristina Ionescu, elevă la colegiul naţional “Sfântul Sava” din Bucureşti  a fost recunoscută de şeful de tren.

Şeful trenului internaţional Moscova – Bucureşti a declarat că adolescenta a fost însoţită în gară de un bărbat şi el îmbrăcat în haine monahale.

Adolescenta şi-a sunat mama, spunându-i că se întoarce acasă, la Bucureşti.

Fata avea bilet pe ruta Suceava – Bucureşti, care i-a fost cumpărat de către un călugăr la casa de bilete din gara Suceava.

Iulia a fost căutată de poliţiştii din toată ţara, inclusiv în spitale şi mănăstiri. Din primele informaţii, fata ar fi fost găsită în straie monahale, de călugăriţă, şi cel mai probabil a fost la o mănăstire din Suceava.

Manastirea Acoperamantul  Acoperamântul Maicii Domnului, unde ar fi fost Iulia,  aflat in satul Gheorghiteni (localitatea Dorna Arini, judetul Suceava) este un asezamant monahal de maici, ce impodobeste plaiurile bucovinene, prin arhitectura sa ce parca atinge cerul si prin rugaciunea nevoitoarelor.

De altfel, a recunoscut că a fost la o mănăstire din judeţul Suceava, dar a refuzat să le mai dea alte detalii oamenilor legii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Sportivul din Târgovişte care a dispărut de acasă şi a pus pe jar o ţară întreagă a fost găsit la Suceava | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*