Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Percheziţii în judeţul Suceava! Vizată, o grupare de hoţi

Percheziţii, joi, în judeţul Suceava. Poliţiştii au descins în două locuinţe din Liteni şi două din Muşeniţa pentru prinderea unor hoţi, care, pe 20 ianuarie, ar fi furat bunuri în valoare de 3.000 de lei din locuinţa unei femei a cărei casă din Liteni rămâne nesupravegheată, ea locuind la Suceava. În urma cercetărilor, poliţiştii au prins un tânăr de 19 ani, care a recunoscut că a participat la comiterea furtului în dauna persoanei vătămate de 36 de ani alături de fratele său, de 17 ani, un minor de 17 ani şi un alt bărbat de 27 ani, toţi din localitate.

Miercuri,  Judecătoria Suceava a emis 4 autorizaţii de percheziţie la locuinţele persoanelor implicate în comiterea furtului, ocazie cu care, joi, au fost efectuate  2 percheziţii la locuinţa şi stâna unuia dintre autori din comuna Muşeniţa şi 2 percheziţii în oraşul Liteni la domiciliile celorlalţi.

De la locuinţele acestora au fost recuperate un televizor şi două butelii de aragaz provenind din furtul în dauna persoanei vătămate din Suceava, bunuri care au fost restituite acesteia.

Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*