Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Mama jurnalistului dispărut în urma unui accident aviatic în SUA: Eu simt că trăieşte. Eu aşa simt şi nu-mi pierd speranţa asta

Mama jurnalistului Andrei Postelnicu, care a dispărut în urma unui accident aviatic în SUA, susţine că a fost un adevărat şoc vestea că fiul său este de negăsit de atâta timp.

Ieri (n.r. luni) am citit ştirea aceea locală cu declaraţia şerifului, că l-au legitimat, că i-au găsit rucsacul şi permisul de zbor. Nu mai ştiu nimic altceva. Avem un prieten care a vorbit cu şeriful care i-a spus că până la finalizarea anchetei nu se ştie nimic. Eu simt că trăieşte. Eu aşa simt şi nu-mi pierd speranţa asta. Este singurul copil, este un baiat excepţional. Tot ce am avut noi am investit în el. Este un băiat foarte curajos, este foarte  pregătit fizic”, a spus mama jurnalistului, Mihaela Postelnicu.

Un jurnalist de 37 de ani care s-a născut la Câmpulung Moldovenesc a dispărut, vineri, după un accident aviatic care a avut loc în Statele Unite ale Americii. Andrei Postelnicu a decolat, vineri seară, cu un Piper PA-28 dinspre Marathon spre Vero Beach, iar, potrivit şefului poliţiei locale, William Snyder, avionul s-a prăbuşit în apă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Mama jurnalistului dispărut în urma unui accident aviatic în SUA: Eu simt că trăieşte. Eu aşa simt şi nu-mi pierd speranţa asta | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*