Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Preşedintele filialei judeţene a Partidului Verde: Cât despre performanţă, se pare că acest cuvânt a fost scos din vocabularul dlui Nicolăescu

Filiala judeţeană din Suceava a Partidului Verde îl critică dur pe ministrul Eugen Nicolaescu. Potrivit preşdintelui filialei judeţene, Dan Aciubotăriţă, performanţă este un cuvânt care a fost scos din vocabularul lui Nicolaescu.

„Partidul Verde filiala judeţului Suceava a urmărit cu atenţie schimbările ministeriale efectuate în rândul liberalilor din ultimele 24 de ore. Ele sunt de bun augur, mai ales dacă este înlocuit un ministru cu o moralitate, integritate şi o pregătire sub cota zero, cu unul care cel puţin a făcut performanţă într-un domeniu.Uimirea cea mare a fost nominalizarea d-lui Nicolăescu de la Ministerul Sănătaţii la Ministerul Finanţelor. Noi, verzii suceveni, am încercat să găsim în trecut performanţele dlui Nicolăescu la Ministerul Sănătăţi şi sinceri să fim nu am găsit decât ceva dosare penale, idei de schimbare a salarizării personalului medical abadonate la mijlocul drumului, pacienţi care au murit din cauza lipsei medicamentelor, fel şi fel de jonglerii financiare care nu au făcut decât să sărăcească bugetul statului etc, etc.  Cât despre performanţă, se pare că acest cuvânt a fost scos din vocabularul dlui Nicolăescu. Dacă sănătate arată cum arată după mandatele d-lui Nicolăescu, ne gândim cu reţinere şi mari emoţii cum va arăta finaţele României după un madat a liberalului Nicolăescu. Şi asta în eventualitatea că se va concretiza numirea d-lui Nicolăescu la Ministerul Finanţelor.Ceea ce nu înţelegem noi, verzii suceveni, şi poate ne lămureşte un liberal, dacă are argumente, cum se poate întâmpla ca atunci când PNL ajunge la putere, cei mai buni miniştrii sunt: Câmpeanu, Nicolăescu, Atanasiu, chiar dacă se vede de fiecare dată, la final de mandat, că performanţa lor la anumite ministere este nulă. Alte nume sau alţi specialişti nu mai sunt în PNL?”, se arată într-un comunicat de presă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*