Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Liderul FC Suceava: ,, Colosul politic USL nu poate fi înlăturat decât printr-o unificare a tuturor forţelor de dreapta,,

Prezent la conferința de presă a Partidului Mișcarea Populară Suceava , preşedintele Organizației Județene Forța Civică Suceava,  Ovidiu Milici, a declarat că formaţiunea politică  pe care o conduce a devenit parteneră a partidului condus la centru de Eugen Tomac. Mai mult, Milici care a revenit la declarații  politice făcute în cadrul unei conferințe de presă  după mai bine de un an de tăcere, spune că simte ,,  că de la nivelul judeţului Suceava trebuie dat un exemplu de bună practică la nivel naţional,, a spus Milici.

Liderul organizației județene a FC, Ovidiu Milici, a ținut să precizeze că a informat la nivel central conducerea formațiunii din care face parte despre intențiile sale de a face o alianță cu PMP și că așteaptă un răspuns.

Mai mult, Milici a adus critici dure la adresa USL care nu și-a respectat promisiunile electorale deși a trecut un an și jumătate de când se află la guvernare.

,, Colosul politic USL nu poate fi înlăturat decât printr-o unificare a tuturor forţelor de dreapta ! Am convenit împreună cu colegii de la PMP, Partidul Ecologist şi Partidul Naţional Ţărănesc să facem un proiect comun. Fraţilor, suntem aproape în al 12 –lea ceas, trebuie să conştientizăm că numai împreună putem urni acest colos politic numit USL ! Vom face la Suceava o opoziţie coerentă şi articulată, timp de un an şi jumătate mult s-a promis, prea puţin s-a făcut. Vom veni cu un proiect politic suplu, realizabil şi credibil a  spus liderul organizației județene a Forței Civice.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*