Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Liderul PMP Suceava: “USL este o alianţă pentru privilegii şi imunităţi ,,

Deși este un partid abia înființat, Partidul Mişcarea Populară pornește în forță, cu “cel mai promiţător proiect politic actual” şi “revelaţia” următorilor ani. Organizaţia Judeţeană Suceava a noii formaţiuni politice are, deja, 2.000 de membri şi 1.800 de simpatizanţi. PMP are filiale în 60% din localităţile judeţului.

Preşedintele interimar  Organizației Județene a PMP, Corneliu Popovici, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă că, la nivel naţional, partidul a cooptat 15 parlamentari, un europarlamentar şi mai mulţi primari, ideile principale ale formaţiunii politice fiind crearea unui stat de drept puternic, a unei clase de mijloc cât mai extinse şi consolidarea legăturilor europene şi euroatlantice. Popovici a lansat critici atât la adresa USL, care nu şi-a respectat promisiunile electorale, cât şi a PDL -ului, care “face o opoziţie greşită”.

USL este o alianţă pentru privilegii şi imunităţi, o alianţă împotriva statului de drept, o alianţă a poverile fiscale puse pe umerii cetăţenilor, o alianţă a privatizărilor ratate, a promisiunilor electorale uitate sau încălcate. Liderii PDL declară că Mişcarea Populară este un adversar pentru PDL, ceea ce arată confuzia politică de la vârful PDL. Politicienii de la vârful PDL atacă PMP fiind că se tem de potenţialul acestui partid. Mişcarea Populară este o speranţă pentru electoratul de dreapta şi o ameninţare pentru USL, în timp ce PDL nu mai este nici una, nici alta. Nu ne ocupăm de racolări şi nu insistăm pe lângă nimeni, însă îi aşteptăm lângă noi pe acei membri care doresc să reînnoade parteneriatul cu Traian Băsescu”, a spus Popovici.

El a lansat critici atât la adresa USL, care nu şi-a respectat promisiunile electorale, cât şi a PDL-ului, care “face o opoziţie greşită”. La conferinţa de presă de joi a participat, pe lângă membrii aşezaţi pe fundal, şi preşedintele  Forţei Civice Ovidiu Milici , formaţiune politică parteneră, a PMP.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*