Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Suceveni fără adăpost culeşi de pe stradă de jandarmi

Vineri,  un echipaj de jandarmerie, aflat în serviciul de ordine şi siguranţă publică pe raza oraşului Liteni, a identificat, într-o clădire dezafectată din satul Roşcani, doi bărbaţi fără adăpost, în vârstă de 48 şi respectiv 63 de ani. Persoanele în cauză au fost transportate la centrul special amenajat în incinta Primăriei oraşului Liteni.
Potrivit purtătorulu de cuvânt al IJJ Suceava, Bogdan Cornaci, în aceeaşi zi, în jurul orei 23.00, pe Bd. George Enescu din municipiul Suceava, un echipaj de ordine publică, format dintr-un un jandarm şi un poliţist, a observat un bărbat căzut în zăpadă. Membrii echipajului au constatat că persoana în cauză, în vârstă de 29 de ani şi cu domiciliul în comuna Mitocu Dragomirnei, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi prezenta semne de hipotermie.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde a beneficiat de îngrijire din partea personalului medical.
Şi în perioada următoare, în conformitate cu procedura stabilită pentru prevenirea deceselor prin hipotermie a persoanelor fără adăpost şi a celor din spaţii neîncălzite, jandarmii care execută misiuni de ordine publică, atât independent cât şi în coperare cu alte structuri abilitate, vor continua activităţile de identificare şi sprijinire a celor aflaţi în una din aceste situaţii.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*