Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Liderul PRM Suceava, Saveta Ionesi, nemulțumită de autoritățile din Todireşti care nu intervin cu material antiderapant pe drumurile comunale

Liderul PRM Suceava, Saveta Ionesi este nemulțumită de autoritățile din Todireşti care nu intervin cu material antiderapant pe drumurile comunale. Declarația a fost făcută după ce intervenția pompierilor militari la o gospodărie din satul Părhăuți, comuna Todirești a fost îngreunată din cauza unui drum acoperit cu gheață.

,, Am semnale că nu se intervine deși autoritățile de acolo spun că își fac treaba. Cunosc zona unde a ars locuința femei care și-a ridicat o gospodărie prin muncă, a trudit ani buni să aibă o casă . Nu s-a  dat cu material antiderapant și nici nu se intervine. Am semnale de la persoane care stau în această zonă,degeaba spune primarul că se intervine,probabil au dat acum când au văzut că trebuia sî vină pompierii să stingă focul,dar după pentru că înainte nu era împrăștiat nici un gram de nisip,,a spus președintele peremiștilor suceveni.

Trebuie amintit că o autospecială a ISU Suceava s-a răsturnat într-un șanț după ce pompierul militar aflat la volan nu a mai putut stăpâni volanul din cauza unui drum îngust acoperit pe o porțiune cu gheață. Din fericire cei trei militari din mașina de intervenție au scăpat cu viața.

Deși edilul comunei, Vasile Avram, spune că s-a intervenit pe toate drumurile din comună,sătenii spun că nici vorbă de așa ceva. Pe drumurile comunale nici vorbă de împrăștierea de material antiderapant și nici de dezăpezire sau dacă se intervine atunci trebuie să fie locuința unui om care este ,,cineva,, nu un sătean simplu, spune Ionesi.

De cealaltă parte, primarul spune că administrația locală dispune de două mașini de intervenție pentru dezăpezire . Ba mai mult, primăria are încheiat un contract cu SC Mitrofan SRL care se ocupă cu interveția pe drunurile din comuna pe timp de iarnă .


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*