Miercuri 26 Iunie 2024, Actualizat acum 177 zile 12:00 am

Primul deces din cauza gerului din județul Suceava

Primul deces din cauza gerului din județul Suceava. Grigore Boboc, de 52 de ani, din satul sucevean Boroaia,  a fost găsit înghețat de frig miercuri,  la orele amiezii, la iesire din

Boroaia,  spre judetul Iasi, in apropiere de DN 15. El a fost găsit mort, pe un câmp , miercuri, în jurul orei 12.00. bărbatul a fost găsit de sora lui care îl căuta de câteva ore și a sunat la 112. Cadrele Serviciului Judetean de Ambulanta nu au putut face nimic, barbatul era  înghețat și fără suflare. El ar fi fost găsit desculț, cu o sticlă de vin ,ceva bănuți și telefonul mobil.

El ar fi sunat mama cu o seară înainte, de doua ori, ultima dată l ora 23.00, spunându-i că nu știe care e drumul spre casă, revenind la Falticeni, unde a petrecut cu niste cunoscuți. Mama și  fratele său au început căutările dar nu au dat de el așa că a doua zi  sora lui a reînceput căutările,găsindu-l pe câmp. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Falticeni, în vederea efectuării necropsiei. Sătenii spun că adeptul licorilor bahice . Politistii  au demarat  cercetări  pentru a stabili cu exactitate condițile barbatul a ajuns pe câmp.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*