Luni 17 Iunie 2024, Actualizat acum 168 zile 12:00 am

Reţinuţi după ce au furat cablu de telefonie

Duminică noapte, reprezentantul unei societăţi de telefonie din Suceava, a sesizat poliția despre faptul că a fost întreruptă rețeaua în zona Țibeni-Grănicești.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat unul dintre stâlpii din lemn doborât, iar cele două fire din cupru tăiate și abandonate. Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au identificat în alergare pe câmpul din apropiere un atelaj hipo, însoțit de două persoane și care se deplasau de la locul faptei spre comuna Dornești, procedându-se la urmărirea acestora.

Astfel, după un traseu de circa 7 km, într-un grajd au fost identificați cei doi cai care erau uzi, plini de zăpadă și chiciură, iar deținătorul lor, Dumitru L., de 33 de ani, se afla la domiciliu împreună cu Petrică F., de 21 de ani, din comuna Dorneşti. Cu ocazia audierilor cei doi nu au recunoscut fapta comisă.

În cauză s-a dispus măsura reținerii celor doi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă, în cursul zilei de luni. Valoarea distrugerilor este de 8.000 lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „distrugere” și „tentativă la furt calificat”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*