Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Bălan : ,, Ne îngrijorează și ne deranjează că există riscul sistării căldurii și apei calde,,

Președintele  Organizației Municipale a PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan s-a declarat, sâmbătă, nemulțumit de afirmațiile făcute de primarul democrat liberal, Ion Lungu,  cum că căldura și apa termică ar putea fi sistate din cauza neachitării  la utilități a populației.  În opinia lui Bălan, cetățenii nu au bani cu ce să-și plătească cheltuielile.
,, Ne deranjează și ne îngrijorează că s-a spus că este posibil ca atât căldura cât și apa caldă ar putea fi sistate,, a spus parlamentarul sucevean care consideră că oamenii au achită utilitățile pentru că nu au bani.   Trebuie precizat însă că la utilități sunt înregistrate însă datorii ale populației  de ani buni  iar  singurul care cere populației să-ți plătească căldura și apa caldă  către Termica este edilul Sucevei, Ioan Lungu.  Bălan a încercat să arunce vina pe Guvernul USL care nu a creat locuri de muncă pentru suceveni și nu le-a îmbunătățit nivelul de trai așa cum a promis în campania electorală.

Liderul organizației județene a cerut consilierilor USL să găsească soluții să nu se ajungă în situația  ca agentul termic să fie sistat și populația să sufere. Bălan consuderă că oprirea căldurii în această perioadă este o ,,crimă și că degeaba avem o centrală termică nouă dacă populația va rămâne în frig,,.

De cealaltă parte , deputatul PSD, Ovidiu Donțu a declarat sâmbătă că afirmația lui Lungu referitoare la oprirea agentului termic a fpst făcută într-un context de incurajare a poluției să-și achite datoriile.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*