Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Traficul rutier de la „Zidul Morţii” a fost modificat

zidul mortii pe doua sensuri la SuceavaTraficul rutier de la intersecţia DN 17 cu mult controversatul pilon de la viitoarea şosea de centură, „Zidul Morţii”, locul în care au murit în accidente rutiere patru oameni, a fost modificat începând de sâmbătă după-amiază. La câteva zile după ce autorităţile au anunţat că vor da drumul sensului giratoriu prevăzut în proiect a fost deschisă ocolirea prin dreapta, pentru şoferii care vin dinspre Gura Humorului, practic zona critică unde au avut loc tragediile.

Noua amenajare rutieră are marcaje rutiere noi, indicatoare suplimentare, benzi rezonatoare şi separarea sensurilor de mers, prin panouri tip New Jersey din material plastic.

În momentul de faţă nu se poate vorbi însă de un sens giratoriu propriu-zis, asta pentru că în amenajarea rutieră nu se poate întoarce. Sensul giratoriu va fi terminat, au anunţat oficialii de la Drumuri Naţionale, în primăvară, când se vor putea relua o serie de lucrări nefinalizate.

Iniţial, sensul giratoriu trebuia finalizat la sfârşitul lui 2013, însă brusc, din raţiuni financiare, constructorul a abandonat lucrarea la jumătate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*