Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Fiul patronului restaurantului Farestin, reţinut pentru că ar fi violat o tânără de 18 ani

Fiul patronului  restaurantului Farestin din cartierul Burdujeni din municipiul Suceava este cercetat de poliţişti după ce o tânără de 18 ani îl acuză că a violat-o. Adriana J., din comuna Udeşti, a sesizat Poliţia joi cu privire la faptul că în noaptea de miercuri spre joi,  între orele 01.00-04.00, în timp ce se afla într-o încăpere anexă a unui restaurant din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, a fost agresată sexual de fiul proprietarului restaurantului.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la miercuri, în jurul orei 22.00, fata s-a întâlnit cu o colegă de apartament la restaurant, unde se afla și prietenul colegei, respectiv Cristi Marian Ioanei de 32 ani, fiul proprietarului localului, dar și un alt tânăr.

În local, cei patru au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat, Cristi Ioanei i-a reproşat victimei că nu conversează cu el, după care a chemat-o într-o încăpere alăturată sub pretextul de a discuta, unde prin ameninţare cu acte de violenţă a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta.

În urma examinării din punct de vedere medico-legal, specialiştii au concluzionat că Adriana J. nu prezintă semne de violenţă pe suprafaţa corpului, însă prezintă semnele unei agresiuni sexuale, dacă va fi stabilit prin anchetă.
Fiul patronului de restaurant este urmărit penal sub aspectul comiterii infracţiunii de viol. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Fiul unui patron de restaurant din Suceava, reţinut pentru viol | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*