Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Handbalist sucevean înșelat cu 2.000 de lei

Un handbalist  din Suceava a fost înșelat cu 2.000 de lei de persoane necunoscute sucevean care ar fi trebuit să-i vândă  echipament electronic. Pavel R., de 20 ani, a  reclamat la Politie că indivizie pe care nu îi cunoaște l-au înșelat cu ocazia achiziționarii unei console Play Station prin intermediul unui site.

Din cercetari a rezultat ca pe 7 ianuarie ,sportivul a observat pe un site un anunt referitor la vânzarea unei console de jocuri Play Station și fiind interesat de achiziționarea bunului, a luat legatura cu  vânzatorul, care s-a recomandat a fi din Bacău. In urma discutiilor purtate între cei doi, suceveanul a decis să plătească un avans de 600 de lei pe 8 ianuarie, prin tranzacție  bancară. .Ulterior,   vânzătorul a cerut și restul, motivând că este  condiția prin care intra în posesia echipamentului. Suceveanul a trimis și diferența de 1400 lei

vânzator. După viramentul bancar, handbalistul nu a primit echipamentul iar vânzătorul s-a evaporat. Polițiștii au deschis dosar penal cu autor encunosuct pentru înșelăciune și recuperarea prejudiciului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*