Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Tragedie la Suceava! O poartă de handbal a căzut peste un copil

Un copil, de 12 ani, elev în clasa a VI a  din localitatea suceveană Dărmăneşti a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a accidentat pe terenul de sport al şcolii din localitate. Incidentul s-a petrecut  marți  după amiaza, pe terenul de sport, acolo unde baiatul se juca împreună cu alți copii.
Băiatul făcea tracțiuni la bara de sus a porții, când aceasta a căzut cu tot cu el.
Potrivit medicilor de la UPU Suceava, băiatul a fost lovit la cap şi la o ureche.  Ceillați copii nu au fost răniți.  Incidentul a fost anunțat la 112 de consăteni aflați la magazinul sătesc din apropiere. La  fața loculului a ajuns un echipaj SMURD care la preluat pe copil și transportat  la Spitalul Județean Suceava, unde medicii l-au diagnosticat cu  fractura de craniu

și au decis să fie internat la Secția de Neurochirurgie. Localnicii declară că poarta care a căzut cu tot cu copil ar fi fost prinsă în  pământ, însă pilonii au ieșit din cauză că băiatul a tras de ea. Copilul se afla în afara orelor de şcoală.

De cealaltă parte, bunica băiatului a spus că accidentul a avut loc din cauza faptului că poarta de handbal nu era asigurată.

Părinţii copilului rănit sunt la muncă în Cipru, iar băiatul se află în prezent în grija rudelor. Poliţia  a deschis o anchetă în acest caz. Terenul de sport unde s-a produs accidentul aparţine Primăriei Dărmăneşti.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tragedie la Suceava! O poartă de handbal a căzut peste un copil | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*