Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

O tânără de 23 ani s-a spânzurat după ce iubitul a părăsit-o

Tragedie într-o familie din  Suceava. O tânără a decis să-și încheie socotelile cu viața după ce iubitul a decis să o părăsească. Bărbatul și-a explicat decizia printr-un bilet de adio scris la adresa sucevencei.  Sâmbătă după- amiaza, după ce a aflat ca iubitul va pleca, tânăra  a recurs la acest gest exprem.

Forentina Oprișan rămăsese traumatizată după ce soțul ei a murit de cancer iar noul iubit era o noua dragoste pentru viața ei.  Ea s-a spânzurat de o țeavă din bucătiria apartamentului unde locuia, pe strada Luceafărului, din  cartierul George Enescu din Suceava. Ea a fost găsită de o prietenă care avea cheia de la apartamentul în care aceasta stătea în chirie împreuna cu iubitul.

Bărbatul ar fi încercat să se despartă de Florentina de ceva vreme însă de fiecare dată tânăra amenința că își pune capăt zilelor .Ieri,după –amiază însă barbatul a plecat și i-a lăsat partenerei un bilet de adio . Părinții a fost anunțați și au venit să-și vadă fiica pentru a se ocupa de înmormântare. Mama Florentinei știa de neînțelegerile dintre cei doi ,ba mai  mult că fiica ei ar fi fost amenințată cu cuțitul de către bărbatul cu care Florentina locuia.  Cei doi locuiau împreună de un an, după ce fata rămăsese văduvă.

Polițiștii și un procuror criminalist au deschis o ancheta pentru a elucida împrejurările în care s-a produs tragedia.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*