Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Închisoare grea pentru că şi-a înjunghiat soţia

catuse pe mainiUn tânăr din judeţul Suceava a fost condamnat, vineri, la închisoare, după ce şi-a înjunchiat  soţia. Ionuţ Boby Lăcătuş, de 23 de ani, din comuna Pojorâta, a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare, în baza unei sentinţe emise de Curtea de Apel din Suceava.

Judecătorii au respins recursul acestuia, după ce Tribunalul Suceava îi aplicase, pe 13 noiembrie 2013, pedeapsa de cinci ani de puşcărie.

În noaptea 14 spre 15 august 2013, Ionuţ Boby Lăcătuş  şi-a înjunghiat soţia în Staţia CFR Vatra Dornei Băi. Totul s-a întâmplat pe fondul unei stări de tensiune dintre cei doi.

Pe 11 august 2013, ca urmare a bătăilor repetate primite de la soţul său, Ionela Lăcătuş, de 17 ani, a plecat din casa lor din oraşul Gura Humorului şi s-a dus la părinţii ei care locuiesc în municipiul Vatra Dornei.

În noaptea de 14 spre 15 august a.c., victima a fost sunată de soţul ei pentru a se întâlni în gara Vatra Dornei ca să-i dea copilul. După ce s-au întâlnit la miezul nopţii, Ionuţ Boby Lăcătuş a scos un cuţit, cu care şi-a înjunghiat soţia în spate, după care s-a tăiat la nivelul pieptului, fiind transportat la spital.

Ulterior, pe 27 noiembrie, bărbatul, aflat în Penitenciarul Botoşani, a încercat să se sinucidă,. El şi-a înfipt un cuţit în gât, însă a scăpat cu viaţă, după ce a fost dus la Spitalul Judeţean din Botoşani.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*