Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

200.000 de lei cheltuiți cu societatea “Termica” care este în insolvenţă

Primăria suceveană va cheltui 200.000 de lei pentru noi proiecte care vizează societatea “Termica”, aflată în insolvenţă.

Licitaţia pentru firma care va asigura consultanţă juridică municipalităţii în confruntarea cu administratorii de insolvenţă a fost câştigată de cabinetul decanului Baroului de Avocaţi Suceava, Sorin Rusu, care a înaintat o ofertă la jumătate faţă de valoarea propusă.

Alţi bani vor merge către firma bucureşteană, A.T.H. ENERG, pentru întocmirea unui studiu de oportunitate ce vizează soluţii de exploatare eficientă. Administratorii judiciari ai Termica SA Suceava au deschis deja o acţiune în justiţie prin care cer Primăriei ca suprafaţa de 155 de hectare de teren pe care este amplasată Termica să fie predată societăţii, dar şi repunerea a 70 de milioane de lei în capitalul social al firmei.
“Există acest război juridic care sperăm să se termine cât mai repede şi cât mai bine pentru municipalitate”, a spus primarul în şedinţa CL Suceava, când s-a aprobat angajarea unei firme de avocatură

“Termica” mai poate distribui căldură şi apă caldă până în luna mai, atunci când îi expiră licenţa de funcţionare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*