Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Primii colindători la Prefectură! Jandarmii din Fălticeni au colindat autoritățile județului

Primul colind pe acest an la Palatul Administrativ din  Suceava.  Elevii Școlii de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni  au colindat astăzi, autoritățile județului. Atmosfera de sărbătoare a tinerilor îmbracați în uniforma militară  a dat semnalul apropierii Crăciunului și a sărbătorilor de sfârșit de an. Sub îndrumarea preotului Cătălin Simion și având alături pe comandantul unității militare de învățământ, jandarmii au interpretat colinda tradiționale.  Ei au vrut să vestească Nașterea Domnului la conducerea Prefecturii și a Consiliului Județean dar și a angajaților de la cele două instituții. Alături de  prefectul Florin Sinescu s-a aflat subprefectul Constantin Harasim și  vicepreședintele Consiliului Județean, Alexandru Rădulescu.

Prefectul județului, Florin Sinescu le-a mulțumit jandarmilor pentru frumoasele colinde,le-a urat sărbători fericite , familiilor acestora și cadrelor militare .

,, Sărbătoarea Crăciunului este o sărbătoare care se sărbătorește,potrivit tradiției în familie, alături de cei dragi și în jurul mesei cu bucate . Avem convingerea că în  2014 va fi mai bine. Sunteți jandarmi și aceasta este nu numai o profesie ci și un mod de viață. Vă urez sănătate și sărbători fericite vouă,familiilor și cadrelor care vă pregătesc,, a spus Sinescu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*