Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Tânăr condamnat pentru trafic de droguri

Un tânăr de 22 de ani a fost condamnat, marţi, de magistraţii Tribunalului Suceava într-un dosar de trafic de droguri. Edward Ciornea a fost condamnat la un an şi opt luni de închisoare cu suspendare, după ce în 2008, când avea 17 ani, a fost prins de procurorii DIICOT că alături de Alexandru Sofronie, (care atunci avea 24 de ani) şi Tudor Haţing (care avea 18 ani) trafic de droguri.

În timpul unor percheziţii care au avut loc în martie 2008, Edward Ciornea avea asupra sa două pachetele de câte două grame de heroină. Unul a fost cumpărat de la Tudor Haţing, celălalt fiind doar bănuit că avea aceeaşi sursă.

Poliţiştii şi procurorii i-au monitorizat pe cei trei timp de apropae nouă luni. Astfel, oamenii legii au putut stabili că Sofronie şi Haţing au introdus în România şi au încercat să comercializeze pe raza municipiului Suceava diferite cantităţi de heroină, 0,05 gr fiind vândută minorului Ciornea. În urma percheziţiilor efectuate în 25 şi 26 martie 2008, la locuinţele celor trei tineri s-au mai descoperit şi ridicat 170,1 gr de heroină, două telefoane mobile şi un hard disk, precum şi suma de 350 lei, preţul celor 2 gr de droguri găsite la Edward Ciornea în momentul reţinerii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*