Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Poliţist bătut în secţie de un fost deţinut

Un poliţist a fost bătut chiar în secţia de poliţie din localitatea suceveană Fântânele, de un fost deţinut care fusese adus de colegii săi. Evenimentul a avut loc, luni, când poliţistul lucra la un dosar penal privind plângerea formulată de fostul deţinut, de 62 de ani, împotriva soţiei sale. Bărbatul a fost chemat pentru a fi audiat în calitate de parte vătămată. În sediul postului de poliție, la solicitarea polițistului să prezinte actul de identitate și biletul de eliberare din Penitenciarul Botoșani, unde acesta a fost încarcerat, Gheorghe Cojocaru aflat sub influența băuturilor alcoolice, a început să se manifeste recalcitrant și violent, l-a îmbrâncit pe agentul de poliție adresându-i cuvinte jignitoare, după care a ieșit din sediul postului de poliție.

La solicitarea polițistului de a reveni pentru audieri, agresorul l-a prins de uniformă și l-a împins în peretele sediului de poliție, de față fiind mai multe persoane, după care a plecat pe jos spre satul Stamate. Ulterior, fostul deţinut a fost identificat și condus la sediul postului de poliție, ocazie cu care acesta a redevenit recalcitrant și violent, lovindu-l pe paznicul comunal în zona urechii stângi, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ,,ultraj”, cu autorul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul a fost introdus în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*