Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Declarat respins la concurs, a devenit şef de serviciu la Direcţia Regională Antifraudă. Vezi cum este posibil!

Fostul comisar şef al Gărzii Financiare Suceava, Ionuţ Vartic, și soțul președintei organizației județene a UNPR  Suceava și declarat respins la concurs a ajuns șef la Antifraudă printr-o manevră politică. Ei dețin și un luxos local în centrul Sucevei, Salzburg iar soția lui Ionuț Vartic este și șefă la Registrul Comerțului Suceava.

Vartic  este unul din cei şase şefi de serviciu ai Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava. Inspectorul general adjunct al Direcţiei Antifraudă Suceava, Cosmin Georgescu a spus  că nu cunoaşte modul în care Ionuţ Vartic a fost reintegrat în structurile ANAF, dar ceea ce ştie cu certitudine este că el a venit pe funcţia de şef serviciu al structurii regionale cu reşedinţa la Suceava prin transfer de la ANAF central.

“Angajările nu se fac la Suceava, ci la ANAF Bucureşti. Domnul Ionuţ Vartic a venit prin transfer, ca şef de serviciu, de la ANAF Bucureşti”, a explicat  inspectorul general adjunct Cosmin Georgescu.

El a anunţat cu acest prilej că la începutul anului viitor se vor mai face şi alte angajări în cadrul structurilor antifraudă.
Mişcarea produsă la nivelul conducerii Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava este oarecum surprinzătoare, după ce fostul şef al defunctei Gărzi Financiare Suceava, Ionuţ Vartic a fost declarat respins la interviul din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor de inspectori antifraudă organizat de ANAF la sfârşitul lunii octombrie a.c. unde el candidase pentru un post de inspector superior ceea ce, potrivit regulii chiar de el anunţate, ar fi trebuit să însemne şi în ceea ce îl priveşte, pierderea locului de muncă. Ceea ce s-a şi întâmplat de altfel cu alţi comisari financiari care au participat la concursul organizat pentru intrarea în structurile antifraudă dar nu l-au luat.
Ionuț  Vartic a participat la concursul din octombrie unde a  obţinut cea mai mare notă la proba scrisă – 9,25, dar  a fost declarat respins la cea de-a doua probă – interviul din cadrul acelui concurs.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*