Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Sucevenii cu restanțe la taxe și impozite ar putea fi scutiți de penalități

Propunere a PNL pentru Consiliul Local. Sucevenii cu restnțe la xe și impozite ar putea fi scutiți de penalități dacă inițiativa liberaăa va fi aprobată de deliberativul local.

Deputatul PNL, Ștefan Alexandru Băișanu, a declarat  că a discutat cu consilierii locali ai partidului pe care îl conduce la nivel de județ, și este posibilă introducerea unor scutiri de la plata penalităților pentru persoanele care își achită taxele și impozitele către Primărie până pe data de 31 martie.

În cazul în care acaestă inițiativă nu va trece de Consiliul Local, parlamentarul sucevenean a spus că va iniția un proiect de hotărâre de Guvern.

,, Foarte mulți cetățeni au mari datorii. Împreună cu viceprimarul și consilierii locali ai PNL , am gandit o propunere. În prima etapă la nivel de  CL, dacă nu e posibil aici, atunci voi iniția o lege. Toți cetățenii  care nu au reușit să achite taxele și impozitele să fie scutiți de penalități. În felul acesta am reuși să adunăm bani  de la cetățenii cu restanțe și care nu mai fac față plăților.Am văzut că domnul Lungu dă cadouri  la copii dar sunt tot din banii adunați din taxe și impozite, nu a adus bani de acasă. Oameni vor să le plătească datoriile dar nu au bani de penalități. Penalitățile sunt foarte mari și sunt unii care riscă să își piardă acoperișul deasupra capului. Datorită crizei, a lipsei locurilor de muncă au ajuns în situația de a nu mai putea plăti penalitățile și acești oameni trebuie ajutați,, a spus Băișanu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*