Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Liderul PNL Câmpulung Moldovenesc a demisionat din funcție

Președintele PNL Câmpulung Moldovenesc, Nicolai Vranău, a demisionat din funcție. El a  surprins participanții la reuniunea Biroului Permanent Teritorial Suceava al PNL, derulată joi, la Câmpulung Moldovenesc, cu un anunț complet neașteptat.  Vranău și-a anunțat retragerea din funcția de președinte de organizație, cu precizarea că rămâne în politică și în PNL, în funcția de membru al Biroului Permanent Teritorial Suceava și în cea de consilier local. Președintele  demisionar a fost cel care a propus desemnarea ca președinte interimar al organizației pe Mihăiță Negură, primarul Câmpulungului. Negură a fost deja validat în funcția interimară și își va prelua atribuțiile imediat.

Anunțul de demisie  a fost cu atât mai uimitor cu cât între președinte și membrii organizației nu exista nici un conflict, ba chiar se restabilise armonia din ”vremurile bune”, iar Nicolai Vranău nu are probleme personale care să motiveze o retragere fortuită.

Am împlinit la început de decembrie exact 20 de ani în politică. Am fost membru al PNL întotdeauna, am considerat că trebuie să sprijin partidul și la bine, dar și la greu și voi rămâne mereu un liberal convins, alături de organizația la a cărei consolidare mi-am adus și eu aportul. Dar consider, cu experiența politică pe care o am acum, că este momentul să fac un pas înapoi și să las loc în prima linie a politicii locale unei noi generații. Sunt onorat să pot face asta și sper ca gestul meu să fie fructificat spre binele organizației”, a spus Nicolai Vranău.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*