Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Mișcarea Populară Suceava cere public parlamentarilor USL să explice de ce au votat pentru modificarea Codului Penal

Organizația Județeană a PMP Suceava prin vocea liderului Cornel Popovici a criticat astăzi modificarea Codului Penal  care a fost votată zilele trecute de parlamentari.  Conducere aceastei formațiuni cere public ca parlamentarii USL care au votat pentru acest act normativ să iasă în fața sucevenilor și să le explice de ce au susținut legea.
,,Mișcarea Populară Suceava se solidarizează cu majoritatea cetățenilor din județul Suceava, indingnați de faptul că zilele trecute parlamentarii au votat o lege care îi apără pe hoți și corupți , respectiv modificarea Codului Penal, pentru ca parlamentarii și baronii locali să nu mai poată fi anchetați și cercetați pentru furt, trafic de influență, abuz și luare de mit,, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.
În același document membrii Partidului Mișcarea Populară Suceava cred ,,, cu tărie că prin alegerea intr-o demnitate la nivel central sau local, trebuie să îți asumi o responsabilitate față de cetățenii care ți-au dat votul. Însă, la un an de la alegeri, constatăm că parlamentarii s-au preocupat numai și numai de legi care să le protejeze propria persoană, averile dubioase și sferele de influență, în dispreț față de cetățenii din această țară.Această lege a hoților  inițiată și votată de USL arată fața hidoasă și antinațională a actualei puteri,.

Organizația Județeană a PMP cere public ca parlamentarii din alianța USL să explice cetățenilor care a fost motivația votului lor . Mai mult, Mișcarea Populară va recurge la manifestații de stradă pentru a-și exprima nemulțumirea față de gravul derapaj politic care se înregsitrează cu actuală guvernare.

,,Domnilor parlamentari USL! Când aveți de gând să dați legi in folosul romanilor, si nu in doar in interes personal?Le cerem public parlamentarilor USL din Suceava care au votat pentru LEGEA HOȚILOR si CORUPTILOR, să vină în fața sucevenilor și să le explice clar motivația votului lor.Față de acestă situația organizația județeana a Partidului Mișcarea Populară Suceava își propune să sancționeze acest grav derapaj democratic prin acțiuni de protest, inclusiv manifestații de strada, pentru că nu putem asista impasibili la atacul asupra STATULUI DE DREPT și la abuzurile actualei puteri,, se mai arată în document.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*