Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Închisoare după ce a obligat o tânără să se prostitueze

catuse pe mainiUn tânăr de 27 de ani din localitatea Marginea a fost condamnat, miercuri, la închisoare, după ce a obligat o tânără să se prostituieze în Grecia. Florin Ilie Boicu va trebui să stea după gratii şase ani şi opt luni, potrivit unei sentinţe emise de Tribunalul Suceava.

În perioada, în perioada mai- august 2009, Florin Ilie Boicu a obligat o minoră de 17 ani din Rădăuţi să se prostitueze pentru ei într-un apartament din Atena. Aceasta era nevoită să întreţină relaţii sexuale  cu circa şase- şapte bărbaţi în fiecare zi.

Boicu, împreună cu un complice, Vasile Ionel Bulceag, de 28 de ani, tot din Marginea, dar şi cu concubina sa, Anamaria Scheul, de 22 de ani, au dus-o pe victimă în Grecia cu promisiunea unui loc de muncă la un bar. Acolo, însă, lucrurile au stat cu totul altfel. Boicu şi concubina sa i-au luat actele adolescentei şi, pe fondul ameninţărilor cu bătaia au, obligat-o să întreţină relaţii sexuale zilnice cu diverşi bărbaţi, tariful fiind între 20 şi 100 de euro.

Drama prin care a trecut fata a ieşit la iveală abia după ce un bărbat care s-a îndrăgostit de ea a răscumpărat-o în schimbul sumei de 500 de euro, obţinând astfel actele fetei.

Ulterior, victima s-a întors în ţară, denunţându-i pe autori.

În schimb, fata s-a căsătorit cu cel care a salvat-o

Boicu se află după gratii, după ce a fost extrădat de autorităţile elene la sfârşitul lunii septembrie a acestui an.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*