Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Opt suceveni reținuți pentru scandaluri și bătăi au fost arestați

Poliţia oraşului Dolhasca a fost sesizată, vineri, de Segal S., de 28 de ani, din localitate, despre faptul că, în aceeaşi dimineață, Ion I., Vasile I. și Florin C. au încercat să-l agreseze, având asupra lor obiecte contondente, ocazie cu care, pentru a scăpa de ei, a intrat într-un magazin, iar agresorii l-au lovit pe unchiul său, Gheorghiță S.

Din cauza stării tensionate și a faptului că în zonă s-au adunat rudele celor două familii, la fața locului au intervenit luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și forțe de jandarmi, mai multe persoane  implicate în conflict fiind conduse la sediul poliției și audiate.

În urma cercetărilor efectuate în cauză cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Investigații Criminale –Inspectoratul de Poliţie  Suceava, s-a stabilit faptul că, în vineri, pe raza satului Gulia, oraș Dolhasca, în loc public (pe DJ 208S), în urma unui conflict spontan dar și a unor neînțelegeri mai vechi, Vasile I. de 61 ani, Marcel S. de 42 ani, Ion I. de 34 ani, Nicolae I. de 33 ani, Alexandru C., de 19 ani, Vasile I. de 39 ani şi Georgel C., de 41 ani, toți din satul Gulia, oraș Dolhasca, folosind corpuri contondente, au exercitat acte de agresiune fizică asupra părților vătămate Gheorghiță S., de 45 ani, căruia i-au provocat leziuni care necesită 16-17 zile de îngrijiri medicale, Ecaterina D., de 25 ani, căreia i-au provocat leziuni care necesită 11-12 zile de îngrijiri medicale și Mariana S., căreia i-au provocat leziuni care necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale, toţi din oraş Dolhasca, sat Gulia, tulburând prin aceasta grav ordinea și liniștea publică, provocând indignarea cetățenilor.

În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice și reținerea  celor opt bărbaţi. Aceştia au fost introduşi în arestul I.P.J. Suceava.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*