Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Moș Nicolae și primarul Vasile Andriciuc au adus daruri la copii din Șcheia

Moș Nicolae a venit în acest an  cu daruri și pentru copii din Șcheia. Cizmulițele au devenit neîncăpătoare în Ajunul sărbătorii și i-a luat prin surprindere pe micuți care știu povestea moșului: că vor primi cadouri dacă au fost cuminți iar dacă nu, o nuielușă.  Cadourile au fost aduse pe primarul Vasile Andriciuc.  Edilul a împărțit daruri  constând în dulciuri și fructe celor 700 de elevi înscrişi la şcolile comunei Şcheia: Şcoala Gimnazială “Dimitrie Păcurariu” Şcheia, Şcoala Gimnazială “Niculaie Popinceanu” Mihoveni şi Şcoala Gimnazială Sf. Ilie.  Moș Nicolae a fost genoros și cu cadrele didactice  care au primit  câte o cutie de bomboane.
,, Bucuria şi surpriza micilor elevi ai celor trei şcoli a fost foarte mare pentru că nu se aşteptau ca primarul Vasile Andriciuc, să vină atât de devreme, de Sfântul Nicolae.

Pentru mulţi dintre copiii şcolii din Şcheia, aceste daruri sunt singurele pe care le primesc de sărbători şi acest gest, simbolic, pe care-l face domnul primar pentru ei, este magic,, a spus una din cadrele didactice. Doar la Şcoala Șcheia dintr-un total de peste 300 de elevi, 47% sunt rromi. Pentru unii, copilăria există fără Crăciun, de aceea gestul domnului primar este aşteptat an de an de micii noştri elevi, ai căror bocanci au fost bine burdușiți, și anul acesta, cu bunătăți.  Conducerea Primăriei este alături ce copii  nu numai de sărbători ci și în cursul anul școlar,implicându-se în modernizarea și dotarea unităților de învățământ.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*