Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

FOTO Câteva mii de persoane au fost prezente la momentul aprinderii bradului de Crăciun

Câteva mii de câmpulungeni au fost prezenti, vineri, la aprinderea luminițelor în bradul de Crăciun din centrul orașului Câmpulung Moldovenesc. Atmosfera a fost una mai mult decât așteptată mai ales că fulgii de zăpadă au și apărut în municipiul de la poalele Rarăului.

De la eveniment nu au putut lipsi, așa cum era de așteptat autoritățile județului și cele locale dar și parlamentari. Pe scena special amenajată au urcat să le ureze sărbători fericite și moșul să vină încărcat cu daruri președintele Consiliului Județean, Cătălin Nechifor, prefectul Florin Sinescu, subprefectul Constantin Harasim,  primarul orașului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, deputatul PNL, Alexandru Băișanu , senatorul PSD Neculai Bereanu și deputatul PNL Radu Surugiu.

Iarna și odată intrați în sărbătorile de iarnă,  atmosfera era una de poveste. Pentru ca atmosfera de basm să fie completă, pe arterele principale ale orașului au fost deja instalate perdele de beculețe și figurine luminoase. Toate străzile circulate din oraș au fost luminate feeric de ghirlande, decoruri luminoase fixate pe stâlpi sau baghete cu efecte de ninsoare.Atmosfera a fost întregită de spectacolul specific sărbătorilor de iarnă susținut de formații artistice locale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*