Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Nechifor a văzut în mitingul PDL mai mulți papagali și un bâtlan

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă  că la mitingul organizat, joi, de PDL în faţa Palatului Administrativ a văzut mai mulţi papagali şi un bîtlan. Nechifor a spus că pe vremea guvernării democrat-liberale românii ieşeau în stradă fără să aibă în spate o forţă politică, ci mînaţi de ura faţă de PDL. Liderul social-democraților suceveni  a afirmat că ţara traversează o perioadă dificilă, dar că Guvernarea condusă de Victor Ponta  îşi va respecta promisiunile făcute în campania electorală.

Am avut o malancă în faţă la Prefectură. Am auzit gălăgie, fluiere, nu ştiam ce se întâmplă, credeam că-s mascaţi de sărbători…Nu erau mascaţi, erau pedelişti…  De sus se vedea că erau mai mulţi papagali, nu doar doi, ba chiar şi un bâtlan mai înalt, nişte oameni care n-au înţeles că pe vremea PDL –lui într-adevăr au fost lucruri mai bune, în sensul că se organizau mitinguri mai ample.Pe vremea PDL –ului oamenii ieşeau în stradă fără să aibă implicare politică, ci din ură faţă de PDL.Chiar dacă mai sunt români supăraţi că nu am făcut chiar tot ce am promis, să nu uităm că suntem pe un calendar guvernamental de 4 ani, iar o mare parte din ceea ce am spus anul trecut se va întâmpla.Am dat înapoi salariile, am dat înapoi pensiile !

Joi, conducerea filialei PDL a pichetat, scurt timp, sediul Palatului Administrativ, în semn de protest faţă de dezinteresul Guvernului la amendamentele propuse la legea bugetului pe anul viitor. Deputatul PDL Ioan Balan a fost la protest cu o colivie în care se aflau doi papagali:  unul roşu și unul galben, aluzie la culorile PSD şi, respectiv, PNL.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*