Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

PDL, miting de protest în stradă

În postul Crăciunului democrat liberalii se țin de proteste.  Joi,  5 decembrie de la ora 14:30 PDL Suceava va  organiza un miting de protest deoarece guvernul USL nu a ținut cont de amendamentele PDL la legea bugetului pentru anul 2014.  Liderul organizației județene a PDL Suceava, Gheorghe Fluture a declarat că  democrat liberalii vor ieși în stradă deoarece consideră că toate formele noastre de protest au fost epuizate.

,, Am discutat în primă fază în Parlament și am sperat că doleanțele noastre vor fi auzite, însă nu s-a întâmplat așa. Acum credem că mitingul de mâine este singura formă de protest prin care mai putem schimba ceva, deoarece în acest moment vedem că Bucovina este uitată”, a spus Flutur.

În opinia sa, odată cu venirea USL la guvernare,  Suceava a avut doar de pierdut, deoarece au fost mutate o bună parte din instituții.  La protestul de mâine să participe cât mai mulți suceveni pentru a le aduce aminte de promisiunile celor de la USL și de „realizările” lor.Mitingul va avea loc în fața Prefecturii de la ora 14:30/

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*