Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

FOTO Câini comunitari împușcați în Vatra Dornei

Masacru asupra patrupedelor  în acest sfârșit de săptămână în  Vatra Dornei. Zeci de câini au fost împușcați pe străzile orașului după care au fost ridicați și duși în locuri despre care doar cei care au recurs la acest gest abominabil știu.  Localnicii spun că s-a tras cu focuri de armă  în noaptea de vineri spre sâmbătă, dintr-o mașină, fiind omorâte  patrupedele comunitare care erau pe stradă sau stăteau la locurile lor, de pe raza întregului oraș. După ridicarea câinilor uciși în urmă au rămas bălți de sânge  putenic vizibile cu ochiul liber dar și dâre de sânge după ce animalele omorâte  s-au mai târâit câțiva metri, în agonie. În locurile unde au apărut cetățenii alarmați de împușcături, criminalii au fugit și au lăsat în urmă animalele sângerând de moarte.

Localnici revoltați susțin că au fost uciși maidanezii care își făceau veacul  în  curtea magazinul alimentar Total, Hotel Carol, Hotel Franz Josef, Hotel Bucovina CFR, str.Transilvaniei, str.M.Eminescu, zona pieței agroalimentare și cartier Unirii.  Câteva plângeri au  fost înregistrate  deja,  la poliția din municipiul Vatra Dornei care a declanșat o anchetă.  Localnicii susțin că nu numai viața câinilor este în pericol,odată cu nerespectarea legii armelor și munițiilor ,  ci și a lor având în vedere că aceste fapte reprobabile se petrec pe străzile principale ale orașului și oricând un glonte poate ricoșa sau criminalul poate greși ținta, cu sau  fără intenție.

Ei mai spun că așa cum s-a întâmplat  peste tot în țară, au fost omorâți câinii blânzi, care aveau încredere în oameni. Unul dintre martorii masacriului este Alex Ursuț, din Vatra Dornei, angajat al unui magazin care susține că a văzut cum s-a tras dintr-o mașină  asupra patrupedelor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*