Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Peste 16.000 de pachete de ţigări într-o maşină abandonată

contrabanda cu tigari la SuceavaPoliţiştii de frontieră suceveni au descoperit în zona de frontieră, un autoturism abandonat, în care se aflau 16.000 pachete țigări de proveniență ucraineană. Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în cauză a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră.
Sâmbătă, în jurul orei 6.00, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul SPF Rădăuți, jud. Suceava, a descoperit, pe timpul unei misiuni de supraveghere a frontierei de stat, un autoturism abandonat, cu numere de înmatriculare specifice Marii Britanii, în apropierea frontierei de stat.

contrabanda cu tigari la SuceavaÎn interiorul maşinii, lucrătorii Poliţiei de Frontieră au putut observa mai multe colete voluminoase ce conțineau ţigări de proveniență ucraineană.

S-a procedat la monitorizarea zonei concomitent cu dispunerea unor măsuri specifice în vederea identificării și reținerii persoanelor implicate, totodată fiind anunțate despre caz și autoritățile de frontieră ale statului vecin, în vederea cercetării în comun a evenimentului.

Autoturismul în cauză a fost dus la sediul sectorului, unde în urma inventarierii celor 32 de colete, s-a constatat că acestea conţin 16.000 pachete ţigări, marca Jin Ling.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 160.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul marca Mitsubishi a fost indisponibilizat la sediul sectorului.

În cauză se efectuează cercetări în vederea depistării persoanelor implicate și documentării întregii activități infracționale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Peste 16.000 de pachete de ţigări într-o maşină abandonată | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*